## **NJFF 2024 Performance Schedules**

Start Time	End Time	Main Stage	Culture Tent Workshop Stage
9:15am	10:00am	Stage Setup & Sound Check	
10:00am	10:15am	Opening Ceremonies	
10:15am	10:30am	<ul> <li>Dignitaries (10 min)</li> <li>Awards (Gardeners) (5 min)</li> <li>Anibal Alcantara Becerril - Blessing and Acknowledgement (15 min)</li> </ul>	Tomato Talk - Jeff Quattrone, Peter Nitzsche, Lucas Cingari ( <b>10:15am - 10:45am</b> - 30 mins)
10:30am	10:45am		
10:45am	11:00am		
11:00am	11:15am	Raícies Caribeñas	Lazos America Unida / Anibal Alcantara Becerril
11:15am	11:30am	( <b>10:30am - 11:45am</b> - 1 hour)	( <b>11:00am - 11:30am</b> - 30 mins)
11:30am	11:45am		
11:45am	12:00pm		Jersey Apple Gathering
12:00pm	12:15pm	Guelageutza ( <b>12:00pm - 12:45pm</b> - 45 mins)	( <b>11:45am - 12:15pm</b> - 30 mins)
12:15pm	12:30pm		
12:30pm	12:45pm		Beekeeper - Denise Dietrich
12:45pm	1:00pm		( <b>12:30pm - 1:00pm</b> - 1hr)
1:00pm	1:15pm		
1:15pm	1:30pm	Laki Bali ( <b>1:00pm - 2:00pm</b> - 1hr)	Raícies Cultural Center
1:30pm	1:45pm		( <b>1:15pm - 1:45pm</b> - 45 mins)
1:45pm	2:00pm		
2:00pm	2:15pm	Egg Toss	RU Bhangra
2:15pm	2:30pm	( <b>2:00pm - 2:30pm</b> - 30 mins)	( <b>2:00pm - 2:30pm</b> - 30 mins)
2:30pm	2:45pm	Kuf Kasta O Obsistina Filia	
2:45pm	3:00pm	Kuf Knotz & Christine Elise ( <b>2:30pm - 3:15pm</b> - 45 mins)	American Food Class Presentations
3:00pm	3:15pm		( <b>2:45pm - 3:15pm</b> - 30 mins)
3:15pm	3:30pm		
3:30pm	3:45pm	RU Bhangra ( <b>3:30pm - 3:45pm</b> - 15 mins)	Share Your Foodways ( <b>3:30pm - 4:00pm</b> - 30 mins)
3:45pm	4:00pm		( <b>0.00pm</b>